‘Pin to taskbar’

Nieuw begrip: pin to taskbar. En wat dat betekent… Nou, in Internet Explorer 9 kun je nu heel handig 3FM ‘vastmaken’ aan de onderkant van je beeldscherm. Handige ‘bookmark’!


Ongeveer 20 procent van de 3FM-bezoekers surft via Internet Explorer 9. En bijna de helft werkt op zijn of haar pc met het besturingssysteem Windows 7. En in die combinatie van IE9 en Windows 7 zit een nieuw foefje: het zogenaamde pin to taskbar.

Wat is pin to taskbar? Eigenlijk een heel mooie bookmark.

En hoe pin je 3FM aan je taakbalk? Simpel: je kunt in de adresbalk bovenin heel gemakkelijk klikken op de pijl en dan verschijnt er onder in je taakbalk een 3FM-logo.

En dan is het klikken. Dat kan met de rechtmuisknop en met de linker:
Linker: klik op dat logo, dan opent meteen de player.
Rechter: klik op het logo en dan opent een schermpje met daarin alle belangrijke linkjes van 3FM op een rij.

HANDIG!

Het enige dat wij nog moeten doen is het 3FM-icoontje onderaan de pagina iets minder korrelig krijgen. Maar daar wordt aan gewerkt. (Het is lastig dat het 3FM-logo ooit voor print is ontworpen en niet zo gemakkelijk te verkleinen is.)

>> En hoe dat precies werkt? klik

Dit bericht werd geplaatst in Sitemanagement door Kris Sloot . Bookmark de permalink .

Over Kris Sloot

Manager Online bij 3FM sinds 2008. En daarmee verantwoordelijk voor alle online uitingen van 3FM. Daarvoor product manager voor 3FM (en Radio 2). Al sinds begin van Serious Request, in 2004, betrokken bij het project. In 2010 de initiator van '3FM social radio'. In 2012 begonnen met uitrol user generated content via 3FM-app. In dit blog vertel ik over de online projecten die lopen bij 3FM.

Reacties zijn gesloten.